Dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską. Įmušame kiaušinį, supilame pieną ir viską gerai išmaišome. Tešla turi būti tirštoka, maždaug kaip spurgų. Tada įkaitintą keptuvę patepame sviestu ir kepame blynus. Papuošiame braškėmis arba mėlynėmis. Skaniausia su medumi. Skanaus!
Autorius: Pakšt
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 vienetas kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 ir 1/4 stiklinės pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską. Įmušame kiaušinį, supilame pieną ir viską gerai išmaišome. Tešla turi būti tirštoka, maždaug kaip spurgų. Tada įkaitintą keptuvę patepame sviestu ir kepame blynus. Papuošiame braškėmis arba mėlynėmis. Skaniausia su medumi. Skanaus!