REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai. Miltus, druską, šaltą sviestą sutrinti į trupinius. Supilti šaltą vandenį, išmaišyti. Tešlos rutuliuką dėti valandai į šaldymo kamerą.
- Įdarui. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti, sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. 2/3 tešlos iškočioti ir dėti į skardelę. Tešlos kraštelius prispausti prie indo sienelių. Dalį obuolių krėsti ant tešlos, pabarstyti krakmolu, tada berti likusius obuolius, apdėlioti sviesto gabaliukais. Ant viršaus dėti likusią iškočiotą tešlą. Patepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 10 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 225 °C temp.orkaitėje. Po to sumažinti iki 185 °C temp. ir kepti dar 40 min.
Skanaus .
REKLAMA