• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 2 litrai alaus
  • 1 stiklinė vandens
  • 12 vienetų vėžių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų