Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos. Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda. Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu. Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė alaus (silpnas)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai alų sumaišome su miltais, augaliniu aliejumi bei šiek tiek druskos. Bulves nuskutame ir paverdame pasūdytame vandenyje, kol jos beveik išverda. Apvirtas bulves supjaustome griežinėliais ir aptepame majonezu. Pavoliojame bulvių griežinėlius tešloje ir apkepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru. Skanaus.