• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek pomidorų padažo (aitrus)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (aštrūs)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (ar šviežios žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.

    Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.

    Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek pomidorų padažo (aitrus)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (aštrūs)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (ar šviežios žolelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.

    Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.

    Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų