Šioms salotoms, puikiai tinkančioms prie mėsos patiekalų. Į dubenį sudedame supjaustytą salotą, avokadą ir agurgą. Ant viršaus sudedame per pusę supjaustytas alyvuoges, užberiame smulkiai supjaustytą česnaką. Šioms salotoms tinka padažas, padarytas sumaišius alyvuogių aliejų ir vyno actą, įbėrus druskos ir žiupsnelį penkių pipirų mišinio. Labai gaivu ir skanu!
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek alyvuogių (juodosios)
1 vienetas avokadų
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek salotų (Iceberg)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek acto (vyno)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šioms salotoms, puikiai tinkančioms prie mėsos patiekalų. Į dubenį sudedame supjaustytą salotą, avokadą ir agurgą. Ant viršaus sudedame per pusę supjaustytas alyvuoges, užberiame smulkiai supjaustytą česnaką. Šioms salotoms tinka padažas, padarytas sumaišius alyvuogių aliejų ir vyno actą, įbėrus druskos ir žiupsnelį penkių pipirų mišinio. Labai gaivu ir skanu!