• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žirnių (šaldyti)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 450 mililitrų sultinio
  • 120 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
    Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
    Bulves supjaustyti į 4 dalis.
    Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
    Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
    Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
    Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žirnių (šaldyti)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 450 mililitrų sultinio
  • 120 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
    Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
    Bulves supjaustyti į 4 dalis.
    Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
    Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
    Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
    Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų