• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 315 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 345 gramai kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 226 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (sutarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 315 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 345 gramai kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 226 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (sutarkuota)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišykite kiaušinį, sviestą, cukrų ir citrinos sultis.
    Po to įmaišykite vanilę, druską, citrinos žievelę, kepimo miltelius, miltus ir aguonas.
    Rankomis išminkytą tešlą padalinkite į vienodo dydžio rutuliukus. Kiekvieną tešlos rutuliuką paplokite tarp delnų ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
    Kepkite 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų