• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • šiek tiek vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje.
    Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama.
    Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė.
    Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma.
    Atšaldoma.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • šiek tiek vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje.
    Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama.
    Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė.
    Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma.
    Atšaldoma.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų