• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 vieneto batono (raikytas)
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite.
    Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi.
    Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“.
    Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę.
    Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai.
    Tik nesudeginkite.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 vieneto batono (raikytas)
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite.
    Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi.
    Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“.
    Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę.
    Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai.
    Tik nesudeginkite.
    Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų