• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 gramai druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų.
    Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus.
    Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką.
    Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą.
    Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą.
    Skanaus.

Autorius: Tutsi

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 gramai druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų.
    Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus.
    Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką.
    Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą.
    Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą.
    Skanaus.

Autorius: Tutsi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų