Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų. Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus. Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką. Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą. Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą. Skanaus.
Autorius: Tutsi
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aguonų
3 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
2 gramai druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų. Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus. Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką. Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą. Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą. Skanaus.