• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų aguonų
  • šiek tiek cinamono
  • 230 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 75 gramai lazdyno reišutų
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų