INGREDIENTAI:
- 400 gramų margarino
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 6 vienetai varškės (saldūs sūreliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremui reikės: 4 kiaušinių baltymų, 2 stiklinių cukraus, aguonų, cinamono.
Varškės sūrelius ištrinti su kiaušinių tryniais, sudėti sutarkuotą margariną, suberti miltus, sodą ir išminkyti tešlą. Palaikyti 2 val. šaldytuve. Baltymus gerai išplakti su cukrumi ir šia mase sutepti iškočiotus tešlos lakštus. Iš šio tešlos kiekio turėtų gautis 3-4 lakštai. Pabarstyti aguonomis ir cinamonu. Lakštus susukti, supjaustyti 2 cm storio riekelėmis ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
REKLAMA