• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agrastų
  • 500 gramų cukraus (Dan Sukker)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 7 vienetai mandarinų
  • 2 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agrastus nuvalyti, nuplauti, puode truputį sugrūsti, suberti išgliaudytus ir pakapotus riešutus, sudėti nuluptų mandarinų skilteles.

    Užpilti vandeniu ir po truputį užkaitinti. Užvirus supilti cukrų, ir vis pamaišyti kaitinant ant silpnos liepsnos apie 10 - 15 min.

    Supilstyti uogienę į pačius gražiausius paruoštus stiklainiukus :)

    p.s. Kadangi šis cukrus yra skirtas būtent greitesniam uogienių virimui, todėl ir užtenka tiek virimo minučių. O cukruje esantis pektinas agrastų uogienę padaro tiršta (paprastai agrastų uogienės yra skystos).

Autorius: Adelaida

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo agrastų
  • 500 gramų cukraus (Dan Sukker)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 7 vienetai mandarinų
  • 2 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agrastus nuvalyti, nuplauti, puode truputį sugrūsti, suberti išgliaudytus ir pakapotus riešutus, sudėti nuluptų mandarinų skilteles.

    Užpilti vandeniu ir po truputį užkaitinti. Užvirus supilti cukrų, ir vis pamaišyti kaitinant ant silpnos liepsnos apie 10 - 15 min.

    Supilstyti uogienę į pačius gražiausius paruoštus stiklainiukus :)

    p.s. Kadangi šis cukrus yra skirtas būtent greitesniam uogienių virimui, todėl ir užtenka tiek virimo minučių. O cukruje esantis pektinas agrastų uogienę padaro tiršta (paprastai agrastų uogienės yra skystos).

Autorius: Adelaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų