Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nuo senovės žmonės mesą kepdavo ant laužo ir nieko, o dabar jau kenkia. Čia visokį pridėti priedai, arba nerūkyti o rūkyti su chemija-ištepti, toki čia tik kenkia. Kodėl nėra natūralaus maisto o visokių E pridėta?
Visos ligos nuo nervų ir streso nekabinkite makaronų. To negalima ano negalima, dabar galima.......
Jeigu kenkia sveikatai išimkit iš prekybos ir nekniskit proto
Valgėm dešras ir kumpius ir jau man 91 metai,ką čia meluojate.Aišku,kad dabartinės dešros ir kumpiai vien trašos
Melas dėl cukraus ir jo kiekio. Cukrus yra pagrindinis vėžio maistas! Net iš krakmolingo maisto vėžys sugeba išsiskirti savo maistą - cukrų. Jokių saldumynų, krakmolingo maisto, jokių angliavandenių - jei nenorite susirgti vėžiu.
Rinktis medu :):):) tas pats cukrus plius puokštė alergenu. Dura kazkokia rašo....
Jei produktai būtų ,kaip produktai ,nereikėtų kasdien rašineti ,kaip nieko nevalgyti ,tai uždrauskit iš viso tokių produktų gamyba ,kurie žudo žmones
Kur kas pavojingesni gali būti daktarų švirkščiami "produktai". Tėvukas, prikabintas malonaus moteriško balso telefonu, tris injekcijas per baisiąją pandemiją pasidovanojo ir uždirbo piktybinį vėžį. Beje jo giminėje nė vieno vėžininko nėra.
O kodėl nepasakoja kokia chemija mus, vandenį , augalus nuodija iš dangaus? Kažkodėl visi tyli. O maistas seniai nuodingas...
Nesąmonė ,grilio mėsa ne kiekvieną dieną būna, draugai susutinka ne taip dažnai kad nuo grilio keptos mėsos ar dešrelių susirgti galima būtų.
REKLAMA
REKLAMA
Ragina kuo greičiau išmesti šiuos produktus: jie skatina vėžį