Labai skanus ir greitai pagaminamas. O namai po to labai ilgai ir saldžiai kvepia.
Reikės:
- 20 gr. džiūvėsėlių
- 100 gr. grietinės
- 1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
- 1 kiaušinio
- 1 indelio kondensuoto pieno
- 1 stiklinės miltų
Visus ingredientus sumaišyti, supilti į formą, išteptą riebalais ir pabarstytą džiūvėsėliais.
REKLAMA
REKLAMA
Galima pagal skonį pridėti riešutų. Šį kartą šį pyragą kepėme su riešutiniu kremu „Rududu“: kelis gabaliukus jo įdėjome jau į paruoštą ir į skardą išpiltą teštą.
Vis dėlto ir be papildomų priedų pyrago skonis pasakiškas.
Kepti 180 – 200 C laipsnių temperatūroje, 35 – 40 minučių.
Iškepus, palikti apie 20 minučių atvėsti. Dėmesio, karšto pyrago supjaustyti nepavyks!
Skanaus!
REKLAMA