• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kas ant stalo“ – tai tinklalaidė kuri drįsta atskleisti tiesą apie maisto pramonę. Tad ir naujausiame epizode, laidos vedėjai nagrinėjo aktualią temą – kaip maisto kokybė smunka restoranuose bėgant laikui. Ši tema išsirutuliojo beragaujant ir vertinant daugeliui jau gerai pažįstamo restorano „Grill London“ patiekalus.

„Kas ant stalo“ – tai tinklalaidė kuri drįsta atskleisti tiesą apie maisto pramonę. Tad ir naujausiame epizode, laidos vedėjai nagrinėjo aktualią temą – kaip maisto kokybė smunka restoranuose bėgant laikui. Ši tema išsirutuliojo beragaujant ir vertinant daugeliui jau gerai pažįstamo restorano „Grill London“ patiekalus.

REKLAMA

Vis gi, „Grill London“ garsus ir pasižymėjęs tuo, kad žavi žmones savo didelėmis porcijomis ir puikiu kainos–kokybės santykiu. Naujausios laidos metu buvo apžvelgti tokie patiekalai kaip ant žarijų keptos jautienos ir daržovių sriuba, jautienos išpjovos steikas, „BBQ“ plėšytos kiaulienos burgeris ir „Jameson“ kiaulienos šonkauliukai, kurie taip pat pelnė labai gerus balus iš restoranų apžvalgininkų. Kas keisčiausia, kad tai vienas iš tų nedaugelio restoranų, kurie šį kainos–kokybės derinį išlaiko net ir po daugiau nei penkerių gyvavimo metų. 

Laidos metu vedėjai taip pat dalinosi kitais, ne tiek džiuginančiais, pavyzdžiais,kada tik atsidarę restoranai ypatingai stengiasi dėl klientų: siūlo mažas kainas, taikosi prie kiekvieno kliento ir jų pageidavimų, skiria daug dėmesio kokybei. Tačiau verslui jau įsibėgėjus daugelis, deja, neužilgo „užmiega ant laurų“. Dėl sudėtingo laikotarpio augimo metu (ar plečiant restoranų tinklą, ar didėjant klientų kiekiui), ne visi sugeba suvaldyti šiuos procesus. Laidos dalyviai ragina restoranų savininkus nepamesti svarbiausių vertybių augant ir populiarėjant jų prekiniam ženklui. 

REKLAMA
REKLAMA

Apie visa tai ir dar daugiau – naujausioje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje. 

Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje. 

Šešioliktąjį epizodą galite žiūrėti ir YouTube: 

Kalbėjome apie:

00:00:00 Intro 

00:00:58 Restorano pristatymas – „Grill London“

00:09:29 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jautienos ir daržovių sriuba 

00:21:19 Maisto ragavimas ir aptarimas: „BBQ“ plėšytos kiaulienos burgeris 

00:36:42 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jautienos išpjovos steikas 

01:01:42 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jameson kiaulienos šonkauliai 

01:29:10 Bendras „Grill London“ restorano verdiktas 

01:29:57 „Kas ant stalo?“ restoranų TOP dešimtukas 

01:33:05 Restoranų kokybės kitimas bėgant laikui 

01:53:00 Outro

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų