Vis gi, „Grill London“ garsus ir pasižymėjęs tuo, kad žavi žmones savo didelėmis porcijomis ir puikiu kainos–kokybės santykiu. Naujausios laidos metu buvo apžvelgti tokie patiekalai kaip ant žarijų keptos jautienos ir daržovių sriuba, jautienos išpjovos steikas, „BBQ“ plėšytos kiaulienos burgeris ir „Jameson“ kiaulienos šonkauliukai, kurie taip pat pelnė labai gerus balus iš restoranų apžvalgininkų. Kas keisčiausia, kad tai vienas iš tų nedaugelio restoranų, kurie šį kainos–kokybės derinį išlaiko net ir po daugiau nei penkerių gyvavimo metų.
Laidos metu vedėjai taip pat dalinosi kitais, ne tiek džiuginančiais, pavyzdžiais,kada tik atsidarę restoranai ypatingai stengiasi dėl klientų: siūlo mažas kainas, taikosi prie kiekvieno kliento ir jų pageidavimų, skiria daug dėmesio kokybei. Tačiau verslui jau įsibėgėjus daugelis, deja, neužilgo „užmiega ant laurų“. Dėl sudėtingo laikotarpio augimo metu (ar plečiant restoranų tinklą, ar didėjant klientų kiekiui), ne visi sugeba suvaldyti šiuos procesus. Laidos dalyviai ragina restoranų savininkus nepamesti svarbiausių vertybių augant ir populiarėjant jų prekiniam ženklui.
Apie visa tai ir dar daugiau – naujausioje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje.
Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje.
Šešioliktąjį epizodą galite žiūrėti ir YouTube:
Kalbėjome apie:
00:00:00 Intro
00:00:58 Restorano pristatymas – „Grill London“
00:09:29 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jautienos ir daržovių sriuba
00:21:19 Maisto ragavimas ir aptarimas: „BBQ“ plėšytos kiaulienos burgeris
00:36:42 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jautienos išpjovos steikas
01:01:42 Maisto ragavimas ir aptarimas: Jameson kiaulienos šonkauliai
01:29:10 Bendras „Grill London“ restorano verdiktas
01:29:57 „Kas ant stalo?“ restoranų TOP dešimtukas
01:33:05 Restoranų kokybės kitimas bėgant laikui
01:53:00 Outro