Mes tikrai nesistebime, kai kas nors pasako, kad špinatus laiko šaldiklyje, tačiau šiek tiek keista, kai žmonės nusprendžia į šaldiklį įdėti miltus ar kitus kepiniams reikalingus ingredientus.
Vis dėlto galbūt verta apsvarstyti. Kai kurių sausų ingredientų galiojimo laikas yra daug ilgesnis, kai juos laikote vėsioje vietoje. Pavyzdžiui, šaldiklyje galite laikyti visų rūšių miltus, o dėl to juos vartoti galėsite kur kas ilgiau, rašoma „Tips and tricks“.
Kepimo soda ir kepimo milteliai taip pat turėtų būti laikomi šaldiklyje.
Kepimo soda ir kepimo milteliai tarnaus daug ilgiau, jei juos laikysite šaltoje vietoje.
Įsitikinkite, kad įdėjote šiuos ingredientus į plastikinius indus, kurie tinkamai užsidaro. Priešingu atveju soda ir milteliai sugers kitus kvapus šaldiklyje, o tai jūsų kepamoms gėrybėms nebus į naudą.
Paskutinis patarimas: mieles taip pat labai gera laikyti šaldiklyje. Mielės daug geriau išlaiko kėlimo galią, jei jas užšaldote.