Vieni iš jų puikiai žino, kaip veikia pramogų verslas, kiti – kaip valdyti valstybę. Treti savo darbu užveda minias – ir visai nesvarbu, tai sporto ar muzikos pasaulis. Visus juos vienija tai, kad mums, lietuviams, būtent šie žmonės ir dar neatskleisti jų gyvenimo puslapiai yra patys įdomiausi.
Prieš atvykdamas į laidą, kiekvienas garsus M. Katlerio svečias atskleis net 5 patiekalus, kurie jam kelia didžiausius sentimentus, primena apie svarbiausias akimirkas ar reikšmingiausias keliones. O gal – vos kartą patirtą, bet nepamirštamą skonį.
O kol talentingasis virtuvės šefas Martynas Meidus visa tai gamins, M. Katleris su šalies įžymybėmis kalbėsis apie tai, ką žino tik jų artimiausieji.
Tai – istorijos, apie kurias dar neskaitėme naujienų portaluose, žinomų žmonių svajonės, kurių dar negirdėjome, geriausi jų matyti filmai, skaitytos knygos, o gal ryškiausi jų darbai, kurie jiems patiems reiškia daugiausiai.
Norėjo jūrų kiaulytės
Šį sekmadienį TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ – keliautojas Paulius Samoška. Vakarienės metu P. Samoška papasakos apie juokingas, kurioziškas ir net pavojingas situacijas, kurios nutinka maišant pasaulį, o jo meniu pasirinkimai nustebins ne tik M. Katlerį, bet ir visus žiūrovus.
„Gal mėnesį laukiau tavo meniu – man buvo labai įdomu, ką tu pasirinksi valgyti. Nes dėl to, ką valgai kelionių metu, man, žinok, skauda. Tai – sausainiai, kefyras ir tunas.
Atrodai toks bičas, kuris net ir Lietuvoje, laisvu metu, eini valgyti ne į valgymo vietas, bet, pavyzdžiui, į kokią baldų paduotuvę, kurioje duoda valgyti – valgyklą. Tokią vietą, kurios pirminė paskirtis nėra maistas“, – sakys M. Katleris, bet ar bus teisus?
P. Samoška atskleis, kad iš tiesų taip dažnai elgiasi taupydamas laiką. Ir šios vakarienės metu jis nustebins egzotiškais skoniais. Pavyzdžiui, neslėps norėjęs jūrų kiaulytės.
„Su šefu galvojome, ar tau tai patiekti“, – teigė M. Katleris, tačiau vienas dalykas jį sustabdė.
Viską galite pamatyti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.