Biržuose įsikūrusi „Agaro“ mėsinė nustebina ne tik savo dydžiu, bet ir siūloma produkcija. O tėvų įkurto galvijų ūkio veiklą prižiūri šeimos nariai – dvi seserys ir brolis.
Apžiūrėjęs, kaip gimsta produkcija, Gian Luca ėmė ruoštis artėjančio gimtadienio šventei ir su žiūrovais pasidalino, kaip paruošti jautienos didkepsnius su keptomis daržovėmis. Išbandykite patys – mėsa tiesiog tirps burnoje, o keptos daržovės dar labiau praturtins skonį.
Mėsinėje apsilankęs Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį jautienos didkepsnį
(24 nuotr.) Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Parodė, kaip pasigaminti tobulą kepsnį per kelias minutes: tirps burnoje
Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis
Reikės: 4 vnt. jautienos didkepsnių; pusės sviestinio moliūgo; 8-10 vnt. šviežių bulvių; 1 vnt. svogūno; 1 skiltelės česnako; sviesto; alyvuogių aliejaus; druskos; pipirų; rozmarino.
Eiga: Supjaustome moliūgą ir dedame ant įkaitusio grilio. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, beriame smulkintą česnaką ir rozmarino šakelę. Kol moliūgas kepa, keptuvėje įkaitiname sviestą ir alyvuogių aliejų. Į jį beriame riekelėmis pjaustytas šviežias bulvytes ir smulkintą svogūną. Pagardiname druska ir pipirais.
Jautienos kepsnius po 2 minutes kepame iš vienos ir kitos pusės. Iškepus suvyniojame į foliją ir paliekame pailsėti 5-10 minučių. Patiekiame apšlaksčius alyvuogių aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais. Skanaus!
REKLAMA