• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad kepti vištienos sparneliai yra vienas populiariausių patiekalų, kuriam nereikia ypatingų pastangų. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip iškepti traškius ir sultingus sparnelius ir parodė 3 skirtingų padažų receptus, kurie patenkins kiekvieno skonį.

Panašu, kad kepti vištienos sparneliai yra vienas populiariausių patiekalų, kuriam nereikia ypatingų pastangų. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip iškepti traškius ir sultingus sparnelius ir parodė 3 skirtingų padažų receptus, kurie patenkins kiekvieno skonį.

REKLAMA

Sparneliams paruošti reikės:

1. 1 kg vištienos sparnelių;

2. 2 šaukštų kvietinių miltų;

3. 2 šaukštų kepimo miltelių;

4. 2 šaukštų prieskonių mišinio vištienai;

5. 2 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus.

Pelėsinio sūrio padažui reikės:

1. 100 g pelėsinio sūrio;

2. 2-3 šaukštų majonezo;

3. 4-6 šaukštų riebios grietinės;

4. 1 šaukšto baltojo balzaminio acto.

Žemės riešutų padažui reikės:

1. 120 g žemės riešutų sviesto;

2. 2 šaukštų sojos padažo;

3. 2 šaukštų Siracha padažo;

4. 2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių;

5. 1-2 šaukštų šalto vandens.

Saldžiaaštriui BBQ padažui reikės:

1. 120 g BBQ padažo;

2. 3 šaukštų klevų sirupo;

3. 2 šaukštų Sriracha padažo;

4. 2 šaukštų baltojo balzaminio acto.

Kaip gaminti sparnelius, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų