Šiuo metu Krasnodare esanti moteris teigia dėl sveikatos problemų sumažinusi vartojamų produktų racioną. „Man teko atsisakyti duonos gaminių, paprikos, kitų produktų. Priėmus šį sprendimą, sumažėjo virškinamojo trakto problemos, bėrimai ant veido”, - pasakojo Oksana.
Mergina, dažnai sulaukianti komplimentų dėl dailios figūros, sau yra kritiškesnė. „Tikrai nesu idealios figūros savininkė. Tenka dažnai pasportuoti, lankyti masažus, vakarais atsisakyti riebesnio maisto”, - sako Oksana.
Įvairių pasaulio virtuvių maistą mėgstanti moteris save vadina gurmane. Tačiau Oksana neslepia, mėgstamiausi patiekalai yra pagaminti jos mamos.
Kokių produktų visuomet galima rasti garsios atlikėjos šaldytuve? „Įvairios daržovės, vaisiai būtini. Visada turime šaldytų krevečių ir midijų, kadangi labai mėgstame jūros gėrybes. Kadangi mano vyras yra sportininkas, jo racione visuomet privalo būti tokių produktų kaip makaronai, vištiena”, - pasakojo Oksana, pasidalinusi dviem mėgstamais receptais.
Lengvas užkandis
Jam reikės:
Sūrio
Česnako
Majonezo
Sezamo sėklų
Eiga: Sūrį sutarkuojame, sumaišome su smulkintu česnaku ir majonezu. Suformuojame rutuliukus, kuriuos apvoliojame sezamo sėklose. Patiekiame ant keptos duonos riekelės, vaisiaus skiltelės arba vienus.
Spagečiai su krevetėmis
Patiekalui reikės:
Krevečių be kevalų
Citrinos
Česnako
Makaronų (spagečių)
Sviesto
Eiga: Marinuojame atšaldytas krevetes su citrina, česnaku, druska, pipirais. Marinavimui užtenka 10 – 15 minučių. Kol verda spagečiai, ant keptuvės kepame paruoštas krevetes. Žiūrėkite, kad jų neperkepintumėte. Jos turi būti traškios. Prieš kepimo pabaigą, krevetes užpilame pienu, įdedame šaukštą grietinės, prieskonių. Užpilame virtus spagečius. Skanaus!