Vos pasirodžius žinoms apie šį būsimąjį restoraną, jis sukėle didžiulį ažiotažą, o rezervacijos buvo išgraibstytos tiesiog akimirksniu. Šiuo metu savo eilės apsilankyti restorane laukia net 46 tūkst. žmonių. Tiesa, vargu ar jiems visiems pasiseks – numatyta, kad restoranas, pavadintas „The Bundaray“, veiks tik vasaros sezoną, t. y. vos tris mėnesius.
Klientams čia patiekiami patiekalai iš natūralių ir ekologiškų produktų, o visi indai, baldai ir kitos interjero detalės taip pat pagamintos iš natūralių medžiagų: molio, medžio, akmens, o maistu besimėgaujančių nuogalių privatumą saugo stalelius skiriančios bambukinės širmos.
Tiesa, kad to natūralumo nebūtų per daug ir nuo grubiai išpjautų rąstinių kėdžių į užpakalius neprilįstų rakščių, klientams rekomenduojama nusimestus drabužius panaudoti kaip paminkštinimus sėdint.