Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankėsi Širvintų rajone, Musninkų miestelyje, kuriame lietuvė Kristina su vyru prancūzu Vincentu įkūrė jaukią kavinukę „Cafe Muse“. Čia kasryt Vincentas kepa prancūziškus kruasanus bei pyragus. Specialiai „Pyragų dienai“ jis pagamino prancūzišką šokoladinį pyragą. Prancūzas pataria jam naudoti kuo kartesnį juodąjį šokoladą.
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“
(24 nuotr.) Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Braunis (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Grikių miltų pyragas su spanguolėmis ir migdolais
Obuolių pyragas (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“ (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Obuolių pyragas (nuotr. Dovilė Ramoškaitė)
Nuolatinis laidos šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius kepė sluoksniuotą obuolių pyragą su labai įdomiu būdu pagaminta karamele.
Kitas nuolatinis TV3 laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamins grikių miltų pyragą su spanguolėmis ir migdolais.
Grikių miltų pyragas su spanguolėmis ir migdolais
Rudeniškai spalvingas grikių miltų pyragas, puoštas mango tyre, šaltyje džiovintomis uogomis ir morengais, bet galima puošti ir pagal savo skonį ar skanauti be papuošimų Paruošti nėra sudėtinga, tačiau skonis maloniai nustebina.
Visą receptą pamatykite čia
Šokoladinis braunis prancūziškai
Išskirtinis šokoladinis braunis, nes gardinamas slaptu ingredientu – kava. Šokoladą rekomenduoju rinktis juodą, nes būtent jis sukuria puikų derinį su kava.
Visą receptą pamatykite čia
Sluoksniuotas obuolių pyragas su karameliniu padažu
Pyragą labai tinka pagardinti namine karamele, kurią paruošti labai nesudėtinga, bet puikus jis ir be jos. Šį pyragą paruošti labai nesudėtinga, o kaip skanu gardžiuotis. Beje, ruošiant šį pyragą, labai tiks panaudoti rūgštesnius obuolius.
Visą receptą pamatykite čia
REKLAMA