• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja savaitgalis, geri orai, kurie tiesiog kviečia traukti kepsnines ar šašlykines. Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė siūlo pagaminti tokį marinatą, kuris taps jūsų mėgstamiausiu jau po pirmojo kąsnelio.

8

Artėja savaitgalis, geri orai, kurie tiesiog kviečia traukti kepsnines ar šašlykines. Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė siūlo pagaminti tokį marinatą, kuris taps jūsų mėgstamiausiu jau po pirmojo kąsnelio.

REKLAMA

Audronė pasakoja, kad jis plinta iš rankų į rankas ir jį susigundo išbandyti kiekviena šeimininkė. Pabandykite ir jūs, liksite nustebę rezultatu!

Šįsyk kepėme vištienos blauzdeles apelsinų marinate.

Reikės:

10 vnt.vištienos blauzdelių, 2 apelsinų sulčių, raudonos saldžiosios paprikos prieskonių, česnako granulių,  vištienos prieskonių, šlakelio aliejaus, druskos.

Vištienos blauzdeles marinavau per naktį.

Dubenyje vištienos blauzdeles išprieskoninau išvardintais prieskoniais ir išspaustomis apelsino sultimis, įpyliau šlakelį aliejaus ir uždengusi pastačiau į šaldytuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Kepant blauzdeles sudėjome apelsino griežinėlius, juos kepėme labai trumpai ir jie tobulai derėjo prie iškeptų blauzdelių.

Nuotraukų galerijoje: idėja, kaip paruošti bulvių ir šoninės šašlyką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų