Jums prireiks:
5 apvalių lavašų, 300 gramų kumpelio, 350 gramų fermentinio sūrio, 10 pievagrybių, 3-4 marinuotų agurkėlių, pomidorų padažo, 4 valgomųjų šaukštų majonezo, 1 kiaušinio, 2-3 valgomųjų šaukštų miltų, stiklinės pieno.
Iš pradžių kumpį, sūrį, agurkus ir pievagrybius supjaustykite nedideliais, plonais gabaliukais. Viską dėkite į dubenį ir gerai išmaišykite, kad įdaras tolygiai pasiskirstytų.
Tada į įdarą dėkite majonezo ir pomidorų padažo, viską išmaišykite. Ant vienos lavašo pusės dėkite įdarą.
Užlenkite pusiau ir mirkykite į plakinį (leiskite nuvarvėti). Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanaukite!