Tešlai reikės: 350 gr miltų, 250 gr kefyro, 2 v.š. aliejaus, 0.5 a.š. sodos, žiupsnelio druskos.
Įdarui: 250–300 gr maltos mėsos (naudojau maltos vištienos kumpelių faršą), svogūno, vištienos prieskonių, džiovintų petražolių.
Papildomai reikės aliejaus (čeburekų kepimui)
Į dubenį supyliau kefyrą ir įbėriau sodos, įpyliau aliejų ir subėriau miltus, druską. Iš produktų užminkiau tešlą ir palikau šaldytuve pusvalandžiui pailsėti. Maltą vištieną pagardinau prieskoniais, įdėjau kepinto, smulkiai pjaustyto svogūno ir išmaišiau. Įdaras paruoštas.
Iš tešlos iškočiojau apvalų apskritimą, ant vienos pusės dėjau įdaro ir perlenkiau pusiau. Kraštus užspaudžiau šakutės pagalba.
Paruoštus čeburekus kepiau keptuvėje su aliejumi, juos vis pavartant iki čeburekai iškeps. Iškeptus čeburekus sudėjau ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius, nors tiesą sakant pas mane čeburekai nebuvo riebūs.
P.s. Iš recepte nurodyto produktų kiekio man gavosi 14 nedidelių ( ~15 cm. ) čeburekų.