Reikės:
450 gr. malto vištienos faršo, 1 kiaušinio, m1 v.š. grietinės, svogūno, pipirų ir druskos, vištienos prieskonių, ciberžolės, prieskoninių žolelių, džiūvesėlių ( paniravimui ), aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Vištienos faršą sumaišiau su recepte išvardintais produktais. Sutarkavau morką burokine trintuve. Džiovintas slyvas nuplikinau virintu vandeniu ir supjausčiau.
Tarkuotas morkas ir džiovintas slyvas sumaišiau. Įdaras paruoštas. Iš paruošto vištienos faršo formavau kotletus ir į vidų dėjau paruošto įdaro.
Kotletus apvoliojau džiūvesėliuose ir apkepiau keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių. Apkeptus kotletus sudėjau į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dar pakepiau 180 laipsnių temperatūroje 15 - 20 min.
Šaltinis: Gamink su Audrone