Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują sritį: jo gaminamus pagardus užsisako daugelis
(8 nuotr.) Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
Muzikos prodiuseris Tamošaitis pasinėrė į naują veiklą: atskleidė, kaip galima pagardinti padažus
„Aš pats viską darau, važiuoju į parduotuvę, perku produktus, ar tai būtų ūkininkų produktai, žodžiu, viską renku, pjaustau, tarkuoju, pats verdu, pilstau į stiklainius ir pats etiketes klijuoju. Pats kartais ir išvežu“, – atskleidė prekinio ženklo „Maži mamutai“ įkūrėjas.
TV3 laidoje „Ūkio šefas“ kulinarija nuo vaikystės besidomintis vyras atskleidė, kuo padažas skiriasi nuo pagardo, ir parodė, kaip pasigaminti nuostabaus skonio šilauogių padažą su burbonu, kuris puikiai tiks prie anties krūtinėlės ar kitų mėsiškų patiekalų.
Visą laidos ištrauką ir daugiau patarimų apie padažų ir pagardų gamybą rasite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Ūkio šefas“ žiūrėkite sekmadieniais 9 val. ryte per TV3.
VISĄ LAIDĄ RASITE:
REKLAMA