- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Prieskoniai, druska, pipirai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Aliejus
- Moliūgai, 400 gramų
Gaminimas:
Faršą išminkyti su prieskoniais (druska, pipirais), kiaušiniu ir įmaišyti miltus. Pusę moliūgo reikiamo kiekio sumalti,o likusį nuskusti su skustuku plonais griežinėliais. Išminkius mėsą, imti po nedidelį gabalėlį ir apsukti su moliūgo juostelėmis ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol mėsa iškeps ir gražiai apskrus moliūgas. Garnyrui naudoti virtas bulves ir agurkėlius marinuotus, bei papuošti petražolėmis ir krapais. Galima ir su kitokiomis daržovėmis. Skanaus!
REKLAMA