Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai ne mitas.Beveik visa lietuviška produkcija yra mėšlas.Ji prifarširuota skonio stipryklio.o tai viską pasako.Nereike stebėtis.kad daug nutukusiu ar invalidų
Tai gal veterinarine tarnyba galetu atsakyti, kur nuseda furomis i Lietuva vezami iv. hormonai ir kt. sd.??Girdejau vairuotoja sakant, kad niekas jo neitikins, kad Lietuvoje maziau duodama sito gerio, nes pats krauna fermose sita ''GERI''.Taip kad nereikia lialia.
Sneka kazkokius vejus!Visi zinome kaip auginami paksciai mesai-patys ditbame ten.Su zuvimi lygiai taspats.Pompuoja anobolikus,antibijotikus,kad nekristu ir dar visoki s.
Nieko natūralaus nėra, mes kaip labaratorines žiurkės.
Vištienos skonis toks, kad nesuprasi ką valgai. Mėsa kaip sintetinė.
@Z
Na kur jus matet, kad kaime uzaugintas visciukas kad ir puantro men., isvirtu per 5 min.??? O sitie ferminiai ''delikatesai'' vos spejus uzvirti, istyzta, beskone kazkokia mase....
@Z
o kaip Kietaviškėse auginami agurkai ? Ogi be žemės ! Galim sakyti, mėgintuvėlyje. Ar galima tai vadinti agurku ? - sakyčiau, reikia sukurti naują pavadinimą
REKLAMA
REKLAMA
Mitas ar tiesa: fermose vištos prišeriamos antibiotikais?