„Daumantų“ skonio meistrai pataria kurį majonezą prie šių patiekalų rinktis per Velykas .
Prestižinis apdovanojimas
Už geriausią kokybės ir kainos santykį „Daumantų“ majonezo gamintojams skirtas „Best Buy Award“ apdovanojimas. Šį prestižinį apdovanojimą įsteigė Šveicarijos sertifikavimo organizacija ICERTIAS. Laimėtu medaliu didžiuojasi ne vienas visame pasaulyje gerai žinomas prekės ženklas.
Rezultatai paaiškėjo atlikus internetinę apklausą visoje Lietuvoje. Gerai žinomas „Daumantų“ prekės ženklas nenuvilia vartotojų ir kasmet siūlo naujoves.
Drąsiai išbandykite naujus patiekalus
Šeimininkėms dažnai maga išbandyti naujoves. Tradicinėms lietuviškoms Velykoms pasiruošti ko gero reikės ne vieno indelio majonezo. Ką gi rinktis? Tradicinio, švelnaus, įprasto, egzotiško ar gurmaniško skonio majonezo šaukštas nevers nerimauti nei dėl kokybės, nei dėl skonio, nei dėl maistinių medžiagų, nei dėl patiekalo išvaizdos net pačių išrankiausių šeimininkių.
Naujausias majonezas su laisvai laikomų vištų kiaušiniais
Svarbiausias klausimas: su kokiu majonezu gardinsime pagrindinį Velykų patiekalą – kiaušinius. Margučiams labiausiai tiks „Daumantų“ majonezas „Exclusive“ su laisvai laikomų vištų kiaušiniais. Naujausias „Daumantų“ produktas yra labai švelnaus skonio ir standžios kreminės konsistencijos. Toks majonezas nenutekės nuo kiaušinio. Be to jis yra gražios, sviesto geltonumo spalvos. Jis puikiai tiks ir baltai mišrainei pagardinti. Jei mėgstate skystai virtus kiaušinius, išbandykite majonezą „Alyvuogė“, kuris puikiai tiks ir prie virto liežuvio. Pagardinę majonezą krienų šaukšteliu, turėsite puikų padažą karkai.
Šventinį stalą paįvairinkite egzotišku skoniu
Pamarinavę kumpius ir kepsnius saldžiarūgščiu majonezu „Pusriebis“, pagardinę juo lengvas salotas, imkitės prašmatnesnių gaminių. Auksinės spalvos majonezas „MangoMajo“ puikiausiai dera su virtais putpelių kiaušiniais, vytinto kumpio juostelėmis bei keptos vištienos patiekalais. Jis suteiks netikėtų gurmaniškų atspalvių nusistovėjusioms šeimų tradicijoms. Galite pasigaminti nedidelius užkandžius arba juo pagardinti šviežių raudonųjų kopūstų salotas.
Susėskite prie gausaus Velykų stalo su šeima, giminaičiais ir draugais.