„Tai – mano šeimoje išbandytas ne kartą, labai mėgstamas, mylimas ir gerbiamas receptas. O ypač šį marinatą mėgsta mano dukra, ji įkiša piršta į marinatą ir pasako, ar dar trūksta saldumo“, – laidos metu šypsojosi N. Šulija.
Laidos vedėjo Vytaro Radzevičiaus paklaustas ar nesunku mėsą grilinti medaus marinate, metereologas tik šyptels.
„Pirmą kartą girdžiu, kad sudėtinga, aš nežinojau“, – nuostabos neslėpė jis.
N. Šulijos šeimos itin pamėgtam patiekalui reikės:
1. Vištienos sparnelių
2. Kumino prieskonių ir saldžiosios paprikos miltelių
3. Česnako
4. Citrinos
5. Sojos padažo
6. Imbiero
7. Medaus
8. Sezamo sėklų
Vietoje tradicinių daržovių, kurias žmonės renkasi prie grilio patiekalu, N. Šulija siūlys kiek kitokį garnyrą. „Čia ypatingai tinka pakepta cukinija. Ją supjaustykite, apšlakstykite aliejumi ir provanso žolelėmis, o vėliau pakepkite ant grotelių“, – savo garnyro paslaptį išdavė Naglis.
Daugiau apie receptą galite sužinoti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Lidl griliaus talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA: