Viktorija, turėdama aistrą maisto gamybai nuo pat vaikystės, niekada neabejojo, kad jos ateitis bus susijusi su konditerijos menais.
„Konditerija visada buvo su manimi“, – šypsosi Viktorija, prisimindama savo pirmąsias dienas, kai virtuvėje stovėjo su prijuoste.
Tačiau tik prieš 2,5 metų ji nusprendė pasukti į profesionalų kelią. Viktorija tikina, jog buvo pasiryžusi išeiti iš nuolatinio darbo ir paskatinta savo vyro, nusprendė bandyti laimę su tortais ir desertais.
Jos kelias prasidėjo kaip savamokslės, tačiau moteris greitai įgijo profesionalios patirties. Mokymai „Bakerstreet“ konditerijos kursuose tapo paskatinimu tikėti savimi: „Buvau viena iš geriausių savo kursuose, kas man labai suteikė pasitikėjimo pradėti dirbti šį darbą profesionaliai.“
Viktorija savo rankomis kuria tikrus stebuklus
Šiandien Viktorija išgražina ne tik savo klientų stalus Viekšniuose, bet ir Klaipėdos viešbučiuose bei įvairiose šventinėse progose. „Manau, turiu pernelyg platų desertų pasirinkimą“, – juokauja Viktorija, paminėdama savo meilę prancūziškai konditerijai ir, žinoma, nepakeičiamiems macarons sausainiams.
Nors Viktorijai patinka kurti ir dekoruoti, ji nevengia ir kasdienių iššūkių. „Vienas iš nemėgstamiausių užsiėmimų po macarons kepimo yra tvarkytis su visa ta netvarka“, – prisipažįsta Viktorija, bet priduria, kad visa tai daryti verta, kai gali suteikti džiaugsmą savo klientams.
Šiuo metu Viktorija pasiekė dar vieną svarbų etapą savo kelionėje – birželį ji persikėlė į naujas, jai labai daug džiaugsmo suteikiančias patalpas.
Moteris mano, jog šiandien jos vienintelis tikslas yra nepamesti užsidegimo ir motyvacijos darbui bei tikisi, jog ateityje turės savo mažą bei kuklią kepyklėlę.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!