Reikės:
1 kg. kiaulienos šoninės be kaulo
Marinatui:
2 v.š pomidorų padažo, 1 v.š. majonezo, 3 v.š. sojų padažo, 1 a.š garstyčių, 1 v.š. medaus, žiupsnelio česnako granulių ir druskos (nebūtina)
P.s. marinatą paragaukite ir galite dadėti vieno ar kito produkto pagal savo skonį.
Gaminimo eiga:
Marinatui skirtus produktus sumaišiau. Šoninę supjausčiau ir sudėjau į marinatą ( jeigu turite laiko, palikite marinuotis nors porai val.). Kepimo skardoje patiesiau kepimo popierių ir sudėjau šoninę, pjaustytas bulves ir kelias nelupto česnako skilteles. Kepiau 200 laipsnių temperatūroje 35 - 40 min. (tik neperkepkite, tuomet šoninė bus minkšta ir sultinga).
Šaltinis: Gamink su Audrone