Jums reikės:
3 šaukštų saulėgrąžų aliejaus, 250 gramų virtų krevečių, 1 pundelio svogūno laiškų, 1 skiltelės česnako, 1 čili pipiro, 200 gramų ilgų makaronų, 1 saldžios paprikos, 1 saujos šaldytų žalių žirnelių, žiūpsnelio rūkytos paprikos, žiūpsnelio druskos, žiūpsnelio maltų pipirų.
Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Sudėkite smulkintus svogūno laiškus, čili, papriką, išspauskite česnaką ir pakepinkite kelias minutes.
Sudėkite virtas krevetes ir maišydami pakepinkite kelias minutes. Suberkite žirnelius ir dar pakepinkite kelias minutes. Suberkite prieskonius ir gerai maišykite.
Išvirtus makaronus nusunkite. Į puodą su makaronais supilkite daržoves su krevetėmis ir išmaišykite. Tiekite nedelsiant.