Kulinarinėje TV laidoje „Skonis“ išgarsėjusi moteris studentams pabrėžė kepiniams ir kremams vengianti naudoti sintetines medžiagas – skonius ir spalvas išgaunanti iš natūralių ingredientų. Karštą dieną į Vilniaus dailės akademijoje įsikūrusią „Electrolux maisto ir dizaino laboratoriją“ susirinkę Vilniaus dailės akademijos ir Kauno fakulteto dizaino studentai gaivinosi lengvai putojančiu greipfrutų, citrinų ir aviečių kokteiliu.
Konditerijos pomėgį iki verslo išvysčiusi L.Rimgailė studentams paaiškino klasikinius keksiukų gamybos principus, tačiau pasiūlė paeksperimentuoti su jų forma: įprastoje kepimo skardoje išlietą pistacijomis pagardintą tešlą jaunieji dizaineriai pjaustė į įvairias formas, tepė aviečių kremu, dekoravo pabarstukais.
Po to studentai ėmėsi dar dviejų gaivių vasarai itin tinkančių desertų: citrininės klasikinio itališko deserto interpretacijos bei mėlynių panna cottos. L.Rimgailė studentams priminė ir esminį gaminimo principą – nesiimti kepinių esant blogos nuotaikos. Bendromis jėgomis pasigaminę desertus studentai jais mėgavosi terasoje su vaizdu į Onos bažnyčią.
Padėkos vakarėlis dizaino studentams, dalyvaujantiems konkurse, rengimas kiekvienų mokslo metų pabaigoje. Pernai kulinarines dirbtuves jiems vedė „Kulinarijos studijos“ savininkas ir šedas Luca DeMarco, o 2013 m. - restorano “I Dublis” savininkas ir šefas Deivydas Praspaliauskas.