• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galima ir pertrinti!

Jums reikės:


  • 4 bulvės

  • Morka

  • pipirai ir druska

  • Raugintas agurkas

  • 0.5 saujos salierų lapų

  • 1 l sultinio

  • 50 gr sviesto

  • 250 gr šviežių pievagrybių

  • Svogūnas

  • 0.5 saujos svogūnų laiškų


Paruošimas:

Į verdantį vandenįarba sultinį sudedame pjaustytas bulves.Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, morkas ir grybus. Kai bulvės apvirs, įpilti patroškintus grybusbei daržoves, suberti prieskonius ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti sudėti raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų