Miltinių patiekalų mėgėjams naujas ir dar neatrastas (tikriausiai) lietinių receptas. Geriausia yra tai, kad juos galima valgyti ir šaltus.
REKLAMA
REKLAMA
Reikės:
- Krapai
- 30 vnt. ridikėlių
- Grietinės indelis
- 4 šaukštų miltų
- 2 kiaušinių
- druskos
- pieno (galima daryti ir su vandeniu)
REKLAMA
Paruošimas:
Įdaras:
Krapai smulkiai supjaustomi. Ridikėliai (30 vnt) smulkiai supjaustomi peiliu, jokiu būdu ne tarkuoti, nes tada labai daug išsiskirs ridikėlių sulčių, o juos sumaišius su grietine – skysčio bus dar daugiau. Grietinę dėti prieš baigiant kepti lietinius.
Lietiniai:
Masę lieti ant įkaitintos keptuvės. Turi išeiti 5 blyniukai. Taigi - sotūs pusryčiai visai 3 asmenų šeimai.
Tada ant blyno dedamas įdaras, suvyniojama ir - į lėkštę, apipilama padažu, susidariusiu nuo ridikėlių sulčių ir greitinės.
Skanaus!
REKLAMA