Laidoje itin sužibėjo verslininkas Laurynas Suodaitis. Tokio recepto, kurį jis atskleidė laidoje, kulinaras V. Radzevičius nebuvo girdėjęs.
Laurynas Suodaitis papasakojo apie savo santykį su maisto gamyba – jis teigė patiekalus ant grilio ruošiantis jau 10 metų.
„Aš dažniausiai esu gamintojas, mažiau – ragautojas. Labai džiaugiuosi, kai kas nors vaišina, kai pačiam nieko nereikia daryti. Mėgstu suktis virtuvėje, tame matau laimės ir prasmės sau, gal taip sakysiu“, – pasakojo L. Suodaitis.
Mėgsta gaminti draugams
Lauryno talentą gaminti itin vertina jo draugai – bičiulių susitikimuose dažniausiai gamina būtent jis.
„Kas liečia maisto gaminimą, mano santykis su griliu yra vienas geresnių. Laikau save pažengusiu mėsos gamintoju – esu medžiotojas, tad žaliavos niekuomet netrūksta. O vasarą grilis – vienareikšmiškai. Virtuvė net liūdi. Tiesa, žiemą, jei tik yra proga, stengiuosi gaminti ant atviros ugnies“, – sakys L. Suodaitis.
Ir nors firminis Lauryno patiekalas, ruošiamas ant grilio, yra jautienos kepsnys, šįkart jam, teko kepti žuvį. Tam Laurynas pasitelkė itin originalų receptą.
„Esu ganėtinai azartiškas žmogus. Posakis „svarbu dalyvauti, o ne laimėti“, man negalioja. Jeigu kur nors einu, tada stengiuosi laimėti“, – džiaugsis jis.
Laidoje „Lidl grilio talentai“ žymus verslininkas gamino keptą lašišą su kava ir ruduoju cukrumi.
Kaip jam sekėsi, pamatykite vaizdo įraše straipsnio pradžioje.
Laidą „LIDL grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 17:55 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 laidą „LIDL grilio talentai“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!
Ar žiniasklaida neturi apie ką rašyti??