Grilyje keptai lašišai su kava ir ruduoju cukrumi reikės:
- 250 g lašišos filė
- 1 ryšelio smidrų
- 2 šaukštų maltos juodos kavos
- 2 šaukštų rudojo cukraus
- 2 šaukštų sviesto
- druskos dribsnių
- pipirų
Gaminimo eiga:
Nupjauti sumedėjusias smidrų kotelių dalis ir sudėti juos į foliją, pagardinti gabalėliu sviesto, druskos dribsniais ir pipirais. Smidrus grilyje kepti 10 minučių.
Lašišą gausiai apibarstyti druska, pipirais, malta juoda kava ir ruduoju cukrumi. Pakloti ant kedro lentelės ir šauti į grilį 5 minutėms. Patiekti su smidrais ir apšlakstyti sultimis, kurios susidarė kepant.
Daugiau patarimų išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „LIDL grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 17:55 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 laidą „LIDL grilio talentai“.