Šio sekmadienio laida aktuali tiems, kurie mėgsta gaminti troškinius ir trokšta skonių įvairove nustebinti šeimą, draugus bei svečius.
Kulinarinės laidos „La Maistas“ šefai pagamins tris labai skirtingus, bet neįtikėtinai gardžius troškinius. Išsirinkite labiausiai patikusį ir pagaminkite patys.
Šioje laidoje prie patyrusio grilio meistro Vyliaus Blauzdavičiaus ir istorinės virtuvės žinovo, profesionalaus virtuvės šefo Tomo Rimydžio prisijungs Renata Ničajienė, tinklaraščio sezoninevirtuve.lt šeimininkė, net septynių kulinarinių knygų autorė.
Renata maistą gaminti mėgstantiems lietuviams žinoma tuo, kad maistą ji renkasi pagal sezonus ir metų laikus.
„La Maistas“ laidoje moteris gamins patiekalą, kurį pavadino „Vieno puodo makaronai su sezoniškomis rudens daržovėmis“. Jos patiekalo išskirtinumas – viskas gaminama tik viename puode ir vos per 12 minučių – itin paprasta, greita ir lengvai paruošiama!
Profesionalus virtuvės šefas ir laidos šefas Tomas Rimydis gamins avienos šiupinį su grybų sūriu.
T. Rimydis pataria žiūrovams virtuvėje naudoti daugiau įvairių daržovių, pavyzdžiui, pastarnoką. „Labai skanios pastarnoko košės, tyrės, suteikia gerą aromatą įdėjus jo truputį į sriubą ar šiupinį, tinka net desertams gaminti. Universali, puiki daržovė“, – sako laidos šefas.
Kitas laidos šefas Vylius Blauzdavičius nustebins pagamindamas čili troškinį su tamsiu šokoladu ir tamsiu alumi!
V. Blauzdavičius pataria troškinį gaminti neaštrų, kad galėtų valgyti ir vaikai, o aštrumo, kurį suteikia čili pipiriukai, kiekvienas galės individuliai prisidėti, kiek jam norisi.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!