• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei virėjo Lino Samėno rankose atsiduria jautienos gabalas, jis tikrai žino, ką su juo daryti ‒ bematant Jus galėtų palepinti puikiu kepsniu. Tad Linui parūpo išsiaškinti, kaip ta mėsa užauga iki atsiduria ant stalo.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio LNK laidoje „Susitikime virtuvėje“ jis vyks į Kupiškio rajoną aplankyti ūkininko, auginančio mėsinius jaučius. Tačiau vos tik Liną iš visų pusių apspis smalsūs jautukai, virėjas sunerims, ar tik šie raguočiai neužpuls jų, apsiginklavusių filmavimo kameromis? Iš šios situacijos Liną išgelbės ūkininkas Henrikas Gineika ir Lietuvos mėsinių galvijų augintojų ir gerintojų asociacijos direktorius Darius Dzekčiorius.

REKLAMA

„Ar sunku auginti jaučius?“ ‒ tiesiai šviesiai paklaus Linas ūkininko. „Tai ‒ tinginių amatas“, ‒ juokaudamas jam atsakys Henrikas ir nuosekliai papasakos, kaip jautukai auginami, kuo mėsinių „Limuzinų“ veislės galvijų mėsa skiriasi nuo įprastos Lietuvoje jautienos ir kokių skanių patiekalų galima prigaminti iš šios mėsos.

Apie visą tai ‒ paskutinėje šio sezono laidoje. Iš žinoma, puikus jautienos receptas. Laidą „Susitikime virtuvėje“ žiūrėkite 18.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų