Verta atkreipti dėmesį, kad į neigiamą kebabų įvaizdžio formavimą nemažą indėlį įnešė tie kebabų gamintojai, kurie pirkėjus vilioja išskirtinai žemomis kainomis. Tokių rinkos dalyvių siūlomi kebabai yra gaminamas iš permaltos mėsos su priedais ir gausybės kopūstų, todėl nenuostabu, kad daugelis įsivaizduoja kebabą kaip užkandį, gaminamą netvarkingoje aplinkoje iš neaiškios kilmės produktų, o visuomenėje jau sklando anekdotai apie mėsą, iš kurios gaminami kebabai.
Tačiau taip mano tik neragavę S.U.P.E.R. KEBAI patiekalų! Apsilankęs naujai atsidariusioje užkandinėje, ne vienas pakeis nuomonę apie kebabus ir greitą maistą.
S.U.P.E.R KEBAI laužo stereotipus, kuria naujas tradicijas ir kelia kebabų gamybos procesą į naują lygį. Todėl siekdama išvengti neigiamų asociacijų, įmonė SUPERMAISTAS sukūrė naują prekės ženklą ir pakeitė pavadinimą iš SUPER KEBABAI į S.U.P.E.R. KEBAI.
Išskirtine sudėtis privers jus nusišypsoti
Susipažinkite su nauju unikaliu patiekalu – „Kebu“. Tai tik S.U.P.E.R. KEBAI užkandinėse gaminamas patiekalas, kurio trumpas ir paprastas pavadinimas dera prie jauno ir veržlaus kliento poreikių – pavalgyti greitai, sveikai, skaniai. Greito maisto pramonėje sąvoka „sveikai“ sutinkama itin retai, tačiau kompanija S.U.P.E.R. KEBAI rūpinasi savo kliento gerove ir sveikata, todėl griauna įprastą tvarką ir siekia suteikti žmonėms bent dalelę laimės tuo metu, kai jie mėgaujasi jų pagaminta produkcija.
„Kebo“ atsikandusio žmogaus veidą kaip mat papuošia plati šypsena, nes šis užkandis pagamintas tik iš kokybiškų ir sveikų produktų. Paragavus „Kebo“ jaučiamas didelis skirtumas – jį gaminant naudojama tik natūrali vištienos krūtinėlė arba kiaulienos sprandinė, kuri prieš kepant atviroje liepsnoje būna įtrinama prieskoniais, marinuojama ir veriama ant iešmo. Apskrudusi mėsa yra paskirstoma ant lavašo, iškloto salotų patalu, ant viršaus pilamas firminis padažas, sudedamas sluoksnis daržovių, viskas susukama ir kepama specialioje kepsninėje. Šitaip „Kebą“ gaubiantis lavašas sušyla ir tampa traškus, o jo atsikandęs žmogus prisimerkia iš malonumo ir nevalingai nusišypso.
Tinkamos kainos
„Kebai“ yra gaminami tik iš natūralios mėsos, kurios S.U.P.E.R. KEBAI gamintojai deda 30–40 proc. daugiau nei kiti. Firminiai padažai gaminami specialiame griežtai prižiūrimame ir visus reikalavimus atitinkančiame ceche. Prancūziškos bulvytės ruošiamos iš aukščiausios rūšies žaliavos ir gruzdinamos aliejuje, kuris keičiamas dvigubai dažniau, nei reikalauja standartai, siekiant išgauti kuo geresnį skonį ir užtikrinti kokybę. Be abejonių, tai turi įtakos „Kebų“ kainai, kuri yra 15–25 proc. didesnė nei įprastinių kebabų, tačiau S.U.P.E.R. KEBAI didžiuojasi tuo, kad gali pasiūlyti kokybiškesnį produktą bei pritraukti tvarkingų klientų, kurie įvertina skirtumą tarp „Kebo“ ir kebabo.
Kad laukimas neprailgtų
Rūpindamiesi savo klientais, laukiančiais užsakymų, S.U.P.E.R. KEBAI rekomenduoja paįvairinti laukimą žaidžiant stalo futbolą užkandinėje, žiūrint muzikinius vaizdo klipus arba skaitinėjant vieną iš keturių skirtingų siūlomų laikraščių.
Draugiška ir jauna S.U.P.E.R. KEBAI komanda kviečia visus greito, sveiko ir skanaus maisto mėgėjus užsukti į svečius ir patiems įsitikinti, kad „Kebas“ pateisins lūkesčius, privers jus plačiai nusišypsoti ir atras kelią į jūsų širdį ilgam.
S.U.P.E.R. KEBAI užkandinę rasite Vilniuje, prekybos centre „Pas Juozapą“, įsikūrusiame adresu Laisvės pr. 125 bei Verkių g. 50. Lankytojai čia yra laukiami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.
Užsakymo nr. 1008R