• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikus lietuviškų ir egzotiškų ingridientų derinys.

Jums reikės:


  • 2 šaukštai aliejaus

  • 2 vnt svogūnų

  • 2 šaukštai aliejaus

  • 1 čili pipiras

  • 300 gr grybų

  • druska

  • pipirai


Paruošimas:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 5 minutes kepinkite svogūnus ir grybus, retkarčiais pamaišydami. Pasūdykite, įberkite pipirų bei susmulkintą čili ankštį. Supilkite vyną, suberkite krevetes (jei buvo šaldytos, prieš tai atšildykite) ir troškinkite apie 5 minutes. Patiekite kartu su padažu ir tosteryje paskrudinta duona, kurią galite pabarstyti druska ir įtrinti česnako skiltele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų