• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gėrybių marinavimas, rauginimas, šaldymas – puikus būdas užtikrinti gerą savijautą bei atsparų imunitetą nuo puolančių ligų. Tiesa, medikai pataria žinoti kelis svarbius dalykus apie konservus.

Gėrybių marinavimas, rauginimas, šaldymas – puikus būdas užtikrinti gerą savijautą bei atsparų imunitetą nuo puolančių ligų. Tiesa, medikai pataria žinoti kelis svarbius dalykus apie konservus.

REKLAMA

Yra trys pagrindiniai konservavimo būdai: fizinis, biocheminis ir cheminis. Anot medikės Donatos Šukytės, geriausias konservavimo būdas yra šaldymas.

Jeigu esate įpratę skardinėse užkonservuotų produktų nesuvalgyti, medikai pataria griebtis papildomų veiksmų. Tiesa, geriausia daržoves įveikti ir ištuštinti indą, tačiau jei nepavyksta, patariama maistą sudėti į stiklinį indą ir jį būtinai uždengti.

Išsamiau žiūrėkite laidos „Kulinariniai triukai“ laidoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų