Guy Harding (23) sakė, kad svarmenis pamilo kai jam buvo tik 16 metų, tačiau nuo tada intensyviai dirbo, jog sukurtų šį tobulą kūną.
Praėjus septyneriems metams vyras nuostabaus savo kūno puoselėjimui skiria visą laisvą laiką į salę ateidamas kiekvieną dieną.
„Lloyds Bank“ darbuotojas teigė, jog per dieną valgo 7 kartus, o darbo metu turi 3 pietų pertraukas.
Netoli Guy namų esanti sporto salė netgi davė jam raktą, su kuriuo vaikinas ten gali lankytis 24 valandas per parą.
Kalbėdamas apie savo atsidavimą svarmenims ir štangoms, Guy sakė: „Kultūrizmu susidomėjau dar būdamas 16-kos, tačiau tada tik ateidavau į sporto salę ir paprasčiausiai pakilnodavau svorius. Vėliau visa tai pamilau ir niekada nesudvejojau sustoti. 2014-ais pradėjau labai stipriai treniruotis ir atitinkamai maitintis, o vėliau pradėjo ryškėti ir mano kūnas.“
Demonstruodamas savo išpuoselėtą kūną ir ryškiai matomas venas, Guy dalyvavo ir laimėjo keletą kultūrizmo čempionatų.
Norėdamas neprarasti tokio kūno, vaikinas kasdien suvartoja 3 kartus daugiau maisto nei įprastas žmogus, o kalorijų skaičius siekia 6000.
„2 kartus per savaitę leidžiu sau suvalgyti tai, kas yra nesveika, pavyzdžiui, picą, mėsainį, bulvių traškučių arba kiniško maisto,“ – sakė Guy.
Vaikinas ir jo draugė Cyprus gyvena kartu, tačiau kasdien po 2 valandas Guy praleidžia besitreniruodamas. Kiekvieną kartą jis sudegina 600 kalorijų kilnodamas svarmenis ir 500 kalorijų kardio treniruočių metu.
Nepaisant to, jog vaikinas nori pasiekti pačių geriausių rezultatų, Guy dažniausiai susilaiko nuo visų smagių laisvalaikio praleidimo būdų. Jo nepamatysime įvairių šeimos vakarienių metu, per šventes, vakarėliuose ar naktiniuose pasilinksminimuose su draugais.
Guy teigė, kad jo meilė kultūrizmui nereiškia, jog jam trūksta bendravimo su šeima ir draugais. Jis tai vadina tikru pasiaukojimu šiam sportui.
Vienos dienos Guy maitinimosi planas:
Pirmas patiekalas: 85 g avižinių dribsnių, 3 pilni kiaušiniai ir 6-ių kiaušinių baltymai
Antras patiekalas: 180 g vištienos ar kalakutienos ir 2 pilno grūdo riestainiai
Trečias patiekalas: 180 g vištienos ar smulkiai malto faršo, 200 g ryžių, špinatai arba brokoliai
Ketvirtas patiekalas: 100 g avižinių dribsnių ir 30 g baltymų kokteilis
Penktas patiekalas: 2 riestainiai, 100 g avižinių dribsnių ir 30 g baltymų kokteilis
Šeštas patiekalas: 180 g vištienos, 200 g saldžių bulvių ir daržovės
Septintas patiekalas: 100 g kiaušinių baltymų, 2 kaušeliai kazeino baltymų