Pats gimęs ir užaugęs daugiavaikėje šeimoje, Darius nesibodėjo ir vyresnių sesių išaugtas pėdkelnes dėvėti, ir avėti jų batukais.
O vienintelis jo, kaip pats sako, „netvarumas“ buvo... šortai su gandriukais.
Kodėl jis juos vadino „netvariais“, sužinosite jau šį šeštadienį laidoje, kurioje aktorius atskleis, kodėl jis renka sraigių kiautus, juos susmulkina ir kur po to panaudoja.
Darius Auželis kitais metais galėtų pretenduoti į kasmet rengiamus „Atliekų kultūros“ apdovanojimus, kurie šiemet jau įteikti.
Laidoje bus parodytas išskirtinis reportažas iš šių metų renginio, kurio metu galėsite sužinoti, ką gi „Atliekų kultūra“ šiais metais išskyrė kaip geriausius.
Kas tapo „Metų kūrėju“; ar sulaukė visuomenės dėmesio lengvųjų plastikinių maišelių apmokestinimas; kiek tonų popieriaus sutaupyta, atsisakius kasos kvitų spausdinimo ir kita įdomi informacija.
Rubrikoje, kurioje žmonės gamina patiekalus iš to, kas likę šaldytuve, populiari atlikėja Aušrinė Gerikienė pagamins Charčio sriubą, o gamindama žiūrovams atskleis dar negirdėtų faktų apie save:
„Mano koncertų užsakovai jau žino: koncertuodama Anglijoje ar Vokietijoje, grįžusi naktį, po pasirodymų, lendu į svetimą šaldytuvą ir verdu sriubą iš to, ką ten randu.
Esu net žuvienę išvirusi iš lydekos galvos“, – šypsosi atlikėja ir kviečia visus į maisto gamybą žvelgti kūrybingai, sunaudojant maisto likučius.
Kassavaitinis tvarios gyvensenos gidas „Atliekų kultūra“ kviečia prie TV6 ekranų kiekvieną šeštadienį, 11-ą ryto!