• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pabodo ant laužo kepti mėsos patiekalai? Tuomet šią vasarą atėjo laikas išbandyti kažką naujo, o tam puikiai tiks šie šokoladiniai pyragai, kepti lauže. 

7

Pabodo ant laužo kepti mėsos patiekalai? Tuomet šią vasarą atėjo laikas išbandyti kažką naujo, o tam puikiai tiks šie šokoladiniai pyragai, kepti lauže. 

REKLAMA

„Ypatingai smagus užsiėmimas jūsų mažiesiems smaližiams. Viskas labai lengvai, greitai ir paprastai. 25-30 min ir aplinkui pasklis nuostabus apelsinų ir šokolado aromatas. Beliks tik mėgautis drėgnu, aromatingu desertu.O kur dar ruošimo ir laukimo džiaugsmai”, - sako recepto autorė Rita.

Reikės: šokoladinio pyrago mišinio, 4 didelių apelsinų, folijos.

Gaminimas:

Kuriame laužą ar kepsninę ,nes mums reikės žarijų. Nupjauname apelsino viršūnėlę taip kaip padaryta nuotraukoje. Šaukštu išskobiame minkštimą.

Pagal aprašymą ant pakuotės paruošiame pyrago mišinį. Jums tereikės 100 g tirpinto sviesto arba aliejaus ir nurodyto kiekio vandens.

REKLAMA
REKLAMA

Paruošta tešlą užpildome apelsinus. Nepripilkite iki viršaus, nes pyragas iškils. Jeigu apelsinai mažesni gali išeiti ir daugiau nei 4 porcijos.Tada kepimo laiką reikia sutrumpinti.

REKLAMA

Pripildytus apelsinus uždengiame nupjautomis viršūnėlėmis ir atsargiai vyniojame į foliją. Iš folijos galų suformuojame uodegėles, bus lengviau ištraukti iš žarijų.

Apelsinus dedame į paruoštas žarijas. Gerai būtų, kad apelsinai neapsiverstų ir tešla neišbėgtų.

Kepimo laikas 25-30 min. Po 20 min. pasklidus aromatui, ištraukite vieną apelsiną ir patikrinkite. Jeigu dar neiškepęs dėkite atgal ir kepkite dar apie 10 min.

Kepimo laikas priklauso ir nuo apelsinų odos storio ir nuo jų dydžio. Svarbiausiai nesudeginkite!

Recepto šaltinis: http://ritosreceptai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų