Sutikite, įmantrius patiekalus ruošti plaukiant valtimi sudėtinga. Tačiau TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vyrukai – Marčius, Ali ir Alfas – į pagalbą pasikvietę dainininkę Jazzu ir režisierių Oskarą Koršunovą šį mitą sugriovė.
Įvairių šalių teatro gerbėjus originaliais sprendimais stebinantis O. Koršunovas buvo apstulbintas kulinarų išmone. Anot jo, tokia iškyla ant vandens puikiai tinka žvejams, o Jazzu sakė, kad tai gera pramoga romantikos pasiilgusiems įsimylėjėliams.
Kaip visada vyrukai mitus grovė ir virtuvėje. Joje subyrėjo stereotipas, jog šaltibarščiai – kaimietiškas patiekalas. Rausvą šaltsriubę ruošė Inga Stumbrienė. Moteris juokavo, kad šaltibarščių spalva puikiai dera prie jos garderobo.
Jau šį šeštadienį, gegužės 28-ąją, sužinosite ką laidos kulinarai gamino valtyje. Ar režisierius vis dar gamina iš Agnės Jagelavičiūtės kulinarinės knygos? Ir ką labiausiai mėgsta valgyti Jazzu?
„Virtuvės mitų griovėjai“ – šeštadieniais 12.00 val. per TV6.